Login firme   Inregistrare Firma
de ce noi?

 

 

Echipa noastra  

va poate ajuta atat atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare cat si daca doriti sa o reinnoiti. Instalatorii noÈ™tri sunt calificaÈ›i È™i au experienÈ›a necesară atât pentru lucrări complexe cât È™i pentru lucrari mai simple cum ar fi schimbarea unui robinet. Puteti chema un instalator din echipa noastra pentru oricare dintre serviciile de mai jos indiferent daca sunteti in Bucuresti sau in imprejurimi.

 

Reparatii instalatii sanitare

Reparatii instalatii sanitare

Asiguram cele mai diverse reparatii ale instalatiilor sanitare: inlocuim tevile sparte, reparam baterii si robineti care curg, inlocuim racorduri de alimentare, reparam instalatii de scurgere defecte si inlaturam cauzele eventualelor inundatii.

Reparatii instalatii termice

Reparatii instalatii termice

Realizam echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor

Desfundare WC, chiuvete

Desfundare WC

Desfundam in regim de urgenta WC-uri infundate, tevi de scurgere ale chiuvetelor, cazilor de baie, cabine de dus sau sifoane de pardoseala. Instalatorii nostri au echipamentele necesare pentru a rezolva astfel de probleme usor.

Montaj calorifere

Montaj calorifere

Montam sau inlocuim calorifere indiferent de tipul acestora, instalatorii echipei noastre putand oferi consultanta in privinta alegerii radiatorului potrivit pentru a obtine o eficienta crescuta de incalzire si un pret mic la achizitia de materiale necesare lucrarii.

 

Montaj obiecte sanitare

Montaj obiecte sanitare

Va putem ajuta cu instalarea cazilor de baie, a chiuvetelor in baie sau bucatarie, vaselor si rezervoarelor de WC noi si dezasamblarea celor vechi. Montam savoniere, suporti prosop, suporti hartie igienica, oglinzi si mobilier de baie.

Reparatii hidrofoare

Reparatii hidrofoare

Instalatorii echipei noastre va pot oferi montaj si service pentru orice tip de hidrofor. Suntem pregatiti pentru a face schimbarea presostatului, a pernei de aer, pompei, pot realiza amorsarea si punerea in functiune a hidrofoarelor.

 

Montare masina de spalat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instalatorii nostri va pot ajuta cu montarea masinilor de spalat rufe indiferent daca doriti montarea ei in baie sau bucatarie. De asemenea tehnicienii nostri pot instala masini de spalat vase asigurand si racordarea acesteia la apa si scurgere.

Reparatii tevi, sifoane de scurgere

teava infundata

Reparam la tevile instalatiilor sanitare sau termice indiferent daca acestea sunt din PPR, cupru, teava zincata, polietilena sau pexal, inlocuim fittingurile de legatura, refacem lipiturile defecte, inlocuim segmente de teava sparta.

 

Montaj baterii, robineti

Montaj baterii, robineti

Montam si schimbam bateriile de la chiuvete cada sau cabine de dus si inlocuim robinetii de siguranta aflati pe traseul instalatiei sanitare asupra careia se intervine. Pretul manoperei este stailit in functie de complexitatea lucrarii.

Montaj cabine de dus, jacuzzi, saune

Montaj cabine de dus

Montam si reparam orice tip de cazi jacuzzi cu hidromasaj sau saune realizand atat racordarea lor la instalatia sanitara cat si cea electrica. Echipa noastra de instalatori sanitari poate monta toate tipurile de cabine de dus.

 
  • Cheama echipa noastra pentru orice reparatie de instalatii sanitare in Bucuresti
  • 1. Pretul este flexibil, in functie de durata lucrarii.
  • 2. Venim cu materialele necesare la pret de achizitie, nu trebuie sa faci drumuri suplimentare
  • 3. Putem repara mai multe defectiuni in aceeasi vizita, tehnicienii nostri sunt priceputi ;)
Telefon

Contacteaza-ne pe numarul

0720317563 sau 0765444539
Adresa E-mail
                                                                LIVIU STAMATE [CONSTRUCTIILACHEIE]             http://www.facebook.com/instalatoriladatorie